sciahoo napisał(a):
O patrz, niezłą plamę dałem

Ale on przeszedł jakoś w sierpniu?
Tak:
http://fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=33218
Mi Jeffrena było by szkoda. Ale cóż zrobić, skoro Pep nie wystawia go, zresztą tak jak innych. A tu jeszcze przyszedł Ibi. W tym okienku pewnie nie zdecyduje się przejść, ale w następnym okienku jest to bardziej prawdopdobne. Chłopak gra bardzo mało, nawet jak na standardy Guardioli, więc nie zdziwie się jak powie "dość" i odejdzie, a czy do Malagi czy do innego klubu, to Bóg jeden raczy wiedzieć.
Co do ewentualnego transferu jakiegoś obrońcy. Wg mnie to chyba zbyteczne posunięcie. Ewentualnie byłbym za kupieniem kogoś pokroju Milito. Czyli starszego zawodnika, który spokojnie będzie chciał siedzieć na ławce, ale na tyle doświadczonego żeby móc w trudnej chwili godnie zastąpić Pique czy Puyola.
Nię będę ukrywał, ze zdecydowanie wolałbym postawić na kogoś z dwójki Fontas/Bartra niż kupić jakiegoś zawodnika z innej drużyny. Obaj zostali wyszkoleni u nas, więc wiedzą o co kaman. Więdzą czego potrzebuje obrońca w Barcelonie. Potrzeba im tylko doświadczenia i więcej minut. W tej chwili środek obrony to Pique, Puyol i Abidal. Lewą i prawą stronę mamy załatwioną w postaci Alvesa i Maxwella, i do tego dochodzi Adriano (lewa i prawa) no i Abidal. Tak więc wg mnie za Milito tylko i wyłącznie powinien dołączyć jakiś młody zawodnik z Barcy B.