sebo939 napisał(a):
Roma-Rio napisał(a):
Pudło sezonu ratuje nasze iluzoryczne nadzieje na majstra...

A wywiad Suareza po meczu jasno pokazuje że Setien im nie odpowiada bo wymaga od nich więcej. Zaczynam chyba doceniać Valverde że z tej trupiarni wyciągnął tyle ile mógł.
Ja tam bym bardziej doceniał tego, który wymaga więcej niż tego, który wszystkich rozleniwił. Wyników jeszcze nie ma, ale po pierwsze z winy Bartomeu (nie chce mi się wypisywać konkretnie wszystkich jego akcji, ale i tak każdy wie o co chodzi

), a po drugie dlatego, że ma na to za mało czasu (i więcej nie będzie miał, ale to już inna historia

) Jego wina oczywiście też jest, że za mało na młodych stawia i mam wrażenie, że Fati się trochę marnuje, tylko po prostu trudno porównywać Setiena akurat z Valverde, bo jeden jest drugiego wart... Najbardziej szanuję Sarabię, ma największe jaja

Roma-Rio napisał(a):
Wszystkich trzeba by wymienić Umtiti, ter Stegen, Pique, i ten Pucio Kucio czy jak mu tam. Robią z niego Bóg wie kogo a pewnie losowo wzięty dzieciak z La Massi by nie zagrał gorzej.
Ter Stegen nam wielokrotnie dupę ratował, a pokolenie Riquiego Puiga i Fatiego to właśnie następcy skostniałego składu i ich jeszcze nie trzeba wymieniać, tylko o nich dbać. Jednak niech oczywiście biorą z La Masii jak najwięcej losowych dzieciaków kosztem prawie każdego w składzie, ale akurat nie tej dwójki.