Pytanie zadanie via komunikator GG w odpowiedzi na pierwszy gif:
(19:07)
i?
(19:13)
ale na cholere nie wiem do czego mi w życiu wiedza na temat tego ile podań wymienia barcelona real wisła płock
(19:17)
ale naprawdę nie widzę większego sensu w rozpatrywaniu kąta nachylenia daniego alewasza przy dośrodkowaniu piłki w 27miniucie do kąta nachylenia messiego który to podanie otrzymał
(19:20)
jak jest to jakieś zdjęcie czy coś co robi ktoś z barcelony z piłką to sory ale szkoda mi na to limitu
ja - a to se sprawdź
a widze w linku arsenal
(19:21)
goal wcześniej
(19:21)
także nie bardzo
Niektórzy mojego rozmówce kojarzą
Ongiś wielki fan Juwentusu Turin. Strasznie ortodoksyjny i ciężki przypadek, nastawiony bardzo na NIE do tłumu, mody, wyprzedzający swoim stylem epokę jak Jacykov itd. czyli także cięty na najlepszą drużynę ostatnich lat i ogólnie miliolnecia i nie chodzi tutaj wcale o RM - przyp.
Dzisiaj nie interesuje się podobno już piłką, a 15 lat z nim grałem w drużynie i kiedyś nawet próbował szczęścia w zakładach. Odejście od sporu ułatwiła mu stagnacja oraz wręcz uwstecznienie się jego koffanego Juwentusa oraz sława, blask i potęga Barki za jaką średnio przepada. Teraz filozofia i książki na studiach, ale kiedyś dałby sobie rękę uciąć za porównanie kogokolwiek (a już w szczególności Valdeza) do najlepszego bramkarza milionlecia wg IFFHS.
Co do jednego ma w 100 procentach rację. Prezentowana powyżej ramka niczym nie różni się od strzelonej nosem lub udem przez van Nistelrooya. To prawda, taka bramka też dałaby awans. Niestety, tak rozmawia się z przeciwnikami stylu Barcelony, wcale nie muszą być madryccy. Takie czasy.
PS.
Bosky napisał(a):
Że niby ten no, że lubię to, tak to się robi tam? Bo ja mam tylko ludzi, a nie jakieś grupy interesów jak to arsene wengers puffer jacket.
8 listopada 2010 roku eLIPeA napisał(a):
O ja pieprze. Dobra kurtka.
Lipa wyprzedza epokę